Betalen


 
Veilig betalen met iDeal

Wilt u het bedrag van uw bestelling ineens, veilig, vertrouwd en gemakkelijk online aan ons betalen dan kunt u dit doen met behulp van iDEAL. Deze betaalservice is beschikbaar voor klanten van ABN AMRO Bank, ASN Bank, Friesland Bank, Knab, Rabobank, SNS Bank, van Lanschot, Triodos, ING bank. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor een betaling met iDeal.

VISA & Mastercard

Wij bieden iDEAL betaling tijdens het afronden van uw bestelling aan, u komt vervolgens in uw eigen vertrouwde internetbankieromgeving waar u de betaling kunt voldoen. Wel zo gemakkelijk!

 

 

Hoe werkt iDeal?

iDealU plaatst uw bestelling in de winkelmand. U kunt dan kiezen om te betalen via iDEAL. U wordt doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht klaarstaat. Vul de ontbrekende gegevens in en maak de betaling compleet.

Het bedrag wordt direct van uw rekening afgeschreven o.v.v. E-Supply.nl.nl + betalingskenmerk. U ontvangt van uw bank desgewenst een email ter bevestiging.

 

 

Vooruitbetaling

Vooruitbetalen betekent dat u, na het invoeren van uw bestelling, eerst het totaalbedrag zelf overmaakt. Na ontvangst van de betaling zal uw bestelling worden verzonden. Het vooruitbetaling proces wordt uitgevoerd door onze partner Sisow.

U ontvangt een aparte mail van Sisow met daarin informatie omtrent de betaling alsmede het IBAN nummer en vereiste betalingkenmerk.

 

 

PayPal

PayPalIndien u in het bezit bent van een PayPal account is het mogelijk om hiermee direct te betalen. Via PayPal kan tevens met een normale creditcard betaald worden, het is niet nodig om hiervoor een PayPal account te hebben of aan te maken. Omdat PayPal gebruik maakt van zeer geavanceerde technieken wordt een 100% veilige betalingsomgeving gegarandeerd. PayPal maakt uw financiële informatie nooit bekend aan E-Supply.nl. Voor meer informatie kunt u ook op de website van PayPal kijken of klikt u hier

Hoe werkt PayPal?
Wanneer op de site van E-Supply.nl gekozen is voor betalen via PayPal, wordt automatisch de betalingspagina van PayPal geopend. Op deze pagina kan de betaling worden afgerond. Dit kan gebeuren door in te loggen met een PayPal account of direct via creditcard.

Als de betaling is ontvangen zal de order direct verzendklaar gemaakt worden en worden verzonden. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor een betaling met PayPal.

 

 

VISA / MasterCard

VISA & MastercardVia deze optie kunt u betalen met uw VISA of Mastercard. Uw wordt doorgestuurd naar de beveiligde omgeving van ATOS Worldline waar u de betaling kunt uitvoeren.

Wij brengen geen extra kosten in rekening voor een betaling met Creditcard.

 

 

Mister Cash betalingen

MisterCashConsumenten uit België kunnen hun bestelling snel en makkelijk betalen met BanContact/MisterCash. Bestelling betaald met deze betaalmethode worden doorgaans direct verwerkt en dezelfde dag nog verstuurd.

Bancontact wordt ondersteund door: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank.

 

 

AfterPay – Veilig achteraf betalen

Afterpay

AfterPay voert voor E-Supply.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 150 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 300.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Voor betalingen via Afterpay rekenen wij meerkosten, dit komt neer op 0,99 euro per bestelling.

 

 

BTW

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW. Op uw factuur die u bij de bestelling ontvangt wordt de BTW gespecificeerd.

 

Terug naar de klantenservice overzicht pagina

Even geduld...