Wat gaat er gebeuren als uw bestelling binnen is?
Bekijk hier ons proces!

Stap 1. De plaatsing en betaling van uw bestelling.
Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt eerst de betaling geverifieerd. Heeft u betaald met iDeal, PayPal, CreditCard of Afterpay dan is deze betaling direct verwerkt. Uw order wordt vervolgens opgenomen in ons verzendsysteem om de order klaar te maken voor verwerking. Stap 2. Uw order wordt gepickt in ons magazijn.

Als de order succesvol is geplaatst dan wordt de bestelling doorgezet naar ons magazijn. Er wordt een pakbon geprint waarna de producten 'gepickt' worden: de producten worden aan de hand van de pakbon en barcode in het magazijn verzameld en naar de inpaktafels gebracht. Hieronder ziet u een foto van de stellingkasten in ons magazijn. 

Opslag E-Supply.nlStap 3. Uw order wordt ingepakt.
Nadat uw order is verzameld is wordt deze gewogen en gefotografeerd. Deze foto krijgt u via de mail toegestuurd, u kunt dus zien (en controleren) dat uw order correct is verzameld. Na het fotomoment wordt uw order ingepakt voor verzending. 

Verzending E-Supply.nlStap 4. Uw order wordt ter verzending aangeboden.
Alle orders worden aan het einde van de dag door de vervoerders PostNL, DHL en GLS opgehaald, u krijgt dan een bericht van verzending met eventueel een track en trace code. Doordat de orders al aangemeld zijn bij de vervoerders en aangeleverd worden in het distributiecentrum is de doorlooptijd zo kort mogelijk. U kunt uw bestelling de volgende dag al thuis verwachten!

Lees meer over verzending en leveringStap 5. De Bezorging.
U order wordt de dag na verzending (werkdagen / zaterdag) al bij u thuis aangeboden door onze verzender. Bent u niet thuis? Dan laat de bezorger een briefje achter of de zending wordt bij de buren afgeleverd.

Wij wensen u veel plezier met uw bestelling!

Opslag Externebatterij.nl

Even geduld...