Download (100kb)

Bij E-Supply denken wij aan onze wereld: het milieu. Onze keuze om E-Supply te runnen is destijds voor internet geweest, een duurzame keuze. Wij zijn als webwinkel duurzaam bezig met:

Een groene hostingprovider
Hostingproviders en datacenters gebruiken veel stroom. Stroom opwekken kan ten koste gaan van de natuur. Onze hostingprovider gebruikt enkel energie die opgewekt is uit natuurlijke bronnen.

Verpakkingsmateriaal
Wij versturen uw bestelling in verpakkingsmateriaal dat gerecycled is. Dit verpakkingsmateriaal is uiteindelijk weer eenvoudig te scheiden en gescheiden weg te gooien. Milieubewust verpakkingsmateriaal is voor ons een keuze om samen met u te werken aan een betere wereld.

Groen papier
Facturen, nieuwsbrieven en promotiemateriaal worden enkel geprint op papier met het FSC (Forest Steward Council) keurmerk. Dit papier is op een duurzame manier gefabriceerd en wordt van 100% oud papier gemaakt.

Groen bedrijf
Duurzaam ondernemen betekent duurzaam denken en duurzaam doen. Zo gebruiken wij apparatuur die gebruik maakt van de nieuwste energiebesparende technieken.
Het koffiezetapparaat gaat automatisch in eco-modus en maalt enkel La Place koffiebonen welke het label ‘duurzaam product’ draagt. Deze koffiebonen zijn afkomstig van gecertificeerde plantages over de hele wereld.
Onze printers zijn energiebesparend en voorzien van het ENERGY STAR keurmerk.
Daarnaast wordt het personeel gestimuleerd om ook duurzaam om te gaan met energiegebruik. Bij het afsluiten is het dan ook verplicht om alle apparatuur en verwarmingen uit te zetten.

Samen werken wij voor een groenere wereld.

Even geduld...