iPhone 6 Plus Hoesje

Heb jij een iPhone 6 plus en wil je deze beschermen tegen krassen, barsten en andere beschadigingen? Dan is een iPhone 6 plus hoesje voor jou geen overbodige luxe. Hieronder zie je allerlei soorten iPhone 6 plus hoesjes, er is voor iedereen wat wils!

20 Artikel(en)

per pagina

20 Artikel(en)

per pagina

iPhone 6 plus hoesje leer

Een leren telefoonhoesje zorgt ervoor dat jouw telefoon goed beschermd is. Hoe weet je of het leren hoesje van het juiste leer is gemaakt? In ons assortiment vind je uitsluitend leren iPhone hoesjes waarvan wij overtuigd zijn van de juist prijs-kwaliteitverhouding.

 

Naast een goede bescherming biedt een iPhone 6 plus hoesje leer een stijlvolle uitstraling. Met deze stijlvolle uitstraling blijft jouw iPhone langer mooi en gaat deze langer mee!

 

iPhone 6 plus hoesje flip case

Wil je ervoor zorgen dat niet alleen de achterkant van jouw iPhone beschermd is, maar ook de voorkant? Dan ben je op zoek naar een iPhone 6 plus hoesje flip case. Dankzij de flip cover is het scherm van je telefoon ook beschermd tegen krassen, barsten en andere beschadigingen.

 

iPhone 6 plus hoesje doorzichtig

Wil je het mooie design van jouw iPhone niet verliezen? Kies dan voor een iPhone 6 plus hoesje doorzichtig. Deze hoesjes zijn (vaak) gemaakt van siliconen. Deze hoesjes bieden bovendien een uitstekende bescherming.

 

Wil je toch een siliconen hoesje iPhone 6 plus met kleur? Dat kan ook! kijk hierboven tussen de verschillende hoesjes iPhone 6 plus.

 

iPhone 6 plus hoesje goedkoop

Wil je een iPhone 6 plus hoesje goedkoop kopen? Wanneer wij een hoesje in de aanbieding hebben, staat deze tussen de overige hoesjes hierboven.

Even geduld...