iPhone 6 Plus Screen Protector

Wil je jouw iPhone 6 plus extra goed beschermen? Zorg er dan voor dat je niet alleen een hoesje om je telefoon hebt, maar ook een iPhone 6 plus screen protector op je iPhone plakt. Zo heb je minder kans op krassen en barsten, waardoor jouw iPhone langer meegaat.

2 Artikel(en)

per pagina

2 Artikel(en)

per pagina

Tempered glass iPhone 6 plus

Een screenprotector iPhone 6 plus glas in ons assortiment is gemaakt van tempered glass, maar wat is dit? De term tempered glass geeft aan dat dit glas 5 keer sterker is dan normaal glas. Kortom: met een tempered glass iPhone 6 plus screen protector is jouw iPhone nog beter beschermd!

 

Een screen protector iPhone 6 plus aanbrengen

Bij het aanbrengen van een iPhone 6 plus screen protector is het van belang dat je dit in 1 keer goed doet. Hierdoor ontstaat minder kans op stofjes onder de screenprotector.

 

Om dit zo goed mogelijk te doen, wordt bij onze iPhone 6 plus screen protector een alcoholische schoonmaakdoek geleverd. Deze doek zorgt ervoor dat jouw scherm zo stofvrij als mogelijk is wanneer je de screenprotector iPhone 6 plus glass aanbrengt.

 

Ook zit er een handige folie op de bovenkant van de iPhone 6 plus screenprotector. Dit folie steekt aan de boven en onderkant een stukje uit, waardoor je de screenprotector makkelijk aanbrengt. Na het aanbrengen verwijder je de bovenste folie en dan is jouw iPhone beter beschermd.

Even geduld...