Sportband iPhone 6 Plus Armband Of Heupband

Wil je graag sporten met je iPhone 6 plus bij de hand? Dan hebben wij twee mogelijkheden voor jou:

  • Sport armband iPhone 6 plus
  • Sport heupband iPhone 6 plus

Hieronder zie je de verschillende producten die worden aangeboden in deze categorie. Onder de producten vind je meer informatie over iPhone 6 plus sportbanden.

3 Artikel(en)

per pagina

3 Artikel(en)

per pagina

Sport armband iPhone 6 plus sportband

Voor een sport armband iPhone 6 hebben wij twee verschillende modellen. Het eerste model is een sport armband waar je jouw iPhone in een hoesje steekt, waarna je de sport armband om je arm heen doet.

 

Het andere model is een sport armband iPhone 6 plus die je al om je arm hebt zitten. Vervolgens klik je jouw iPhone 6 plus op de armband. Dit is mogelijk door het speciale hoesje en de armband waarop dit klik systeem is gemonteerd. Dit is het merk Quad Lock.

 

Sport heupband iPhone 6 plus sportband

Draag jij je iPhone liever om je heup dan om je arm? Dat is mogelijk met de ZAYO heup belt. Deze sport heupband is in meerdere maten te bestellen en te verstellen waardoor hij voor iedereen passend is. Het voordeel van deze sport heupband is dat deze niet 1 maar 2 vakken heeft waardoor je bijvoorbeeld ook je huissleutels meeneemt in deze belt.

 

ZAYO en Quad Lock

In ons assortiment vind je twee merken voor een sportarmband, namelijk ZAYO en Quad Lock. Beide merken beschikken over uitstekende materialen en service.

 

Van het merk ZAYO hebben wij een sport heupband en een sportarmband voor de iPhone 6 plus. In beide gevallen steek je jouw iPhone in een hoesje. Bovendien is het bij beide modellen mogelijk om nog extra kleine dingen mee te nemen, zoals je huissleutel.

 

Van het merk Quad Lock is er een universele sportarmband iPhone 6 plus plus. Op deze armband klik je eenvoudig je iPhone vast. Dit is mogelijk door een speciaal telefoonhoesje (voor jouw iPhone 6 plus) waarop het tweede onderdeel van het kliksysteem is gevestigd. Kies je voor deze optie en hou je ook van fietsen? Kijk dan eens naar de Quad Lock bike kit voor de iPhone 6 plus.

Even geduld...