Screen protector iPhone 6 / iPhone 6s screen protector

Wil je ervoor zorgen dat jouw telefoon zo krasvrij als mogelijk blijft? Wil je hierbij ervoor zorgen dat de kans dat je scherm breekt minder groot wordt (wanneer je jouw iPhone laat vallen)? Kies dan voor een iPhone 6 screen protector. Deze beschermt je telefoon en vermindert de prestatie van je scherm niet!

Hieronder vind je de verschillende iPhone 6s screen protectors. Onder deze producten vind je meer uitleg over deze screenprotectors.

3 Artikel(en)

per pagina

3 Artikel(en)

per pagina

Tempered glass iPhone 6

Ben je op zoek naar een iPhone 6 screenprotector glas? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. De screenprotectors die je hierboven ziet, zijn allemaal van glas gemaakt. Dit glas is niet zomaar glas, maar tempered glass.

 

Je komt de benaming tempered glass steeds vaker tegen voor een screenprotector, maar wat betekent dit? Deze term zegt dat de glazen screen protectors 5 keer zo sterk zijn als ‘normaal’ glas. Dit vermindert de kans op krassen, het breken van de screen protector en het breken van je telefoon scherm.

 

Een screen protector iPhone 6 op de juiste manier aanbrengen

Het is van belang om je screen protector in een keer goed aan te brengen. Dit vermindert de kans op stofjes en lucht bubbels onder het glazen plaatje. Door minder stofjes en lucht, verminder je de kans op een gebroken scherm.

 

Voordat je de screenprotector aanbrengt, dien je jouw telefoon scherm goed schoon te maken. Bij onze iPhone 6s screen protectors wordt een alcohol doekje meegeleverd waarmee je jouw telefoon gemakkelijk schoon en vrij van stofjes maakt.

 

Je hoeft niet bang te zijn voor vingerafdrukken aan de onderkant van de screenprotector. Dankzij de handige folie die aan de bovenkant zit, pak je de screenprotector aan de uitstekende folie stukjes vast en plaats je hiermee de screenprotector op de juiste manier op jouw iPhone 6.

Even geduld...