Sportband iPhone 6/6s

Wil je graag sporten en heb je daarbij je iPhone 6 nodig? Bijvoorbeeld om de weg niet kwijt te raken tijdens het hardlopen of om jouw favoriete workout muziek te luisteren? Dan hebben wij twee producten die dit mogelijk maken voor jou. Namelijk de sport armband iPhone 6 en de heup sportband iPhone 6.

Hieronder zie je de verschillende iPhone 6 sportbanden die wij in ons assortiment hebben. Klik op een van deze producten voor meer informatie. Onder deze producten vind je meer uitleg over de sport heupband en de sport armband iPhone 6.

3 Artikel(en)

per pagina

3 Artikel(en)

per pagina

Sport armband iPhone 6

Voor de sport armband iPhone 6 hebben wij twee verschillende modellen, namelijk:

  • De insteek armband
  • De quad lock armband

De armband waarin je jouw iPhone 6 steekt, is de meest bekende sport armband. Je steekt jouw iPhone in het hoesje. Aan dit hoesje zit een band waarmee je jouw iPhone tijdens het sporten om je bovenarm draagt. Het voordeel van deze armband is dat je eenvoudig muziek kunt luisteren en je minder snel in de knoop komt met (eventuele) draadjes.

 

De quad lock armband is een sportband waarbij je jouw iPhone op de armband klikt met een speciaal systeem. Dit systeem is zowel op de armband bevestigd als op een speciaal hoesje wat ontworpen is voor jouw iPhone 6.

 

iPhone 6 sport heupband

Naast een band om je arm, is er ook een sport heupband waarmee je jouw iPhone gemakkelijk meeneemt tijdens het sporten. Het grote voordeel van deze heupband is dat je meer mee kunt nemen dan alleen je iPhone. Bijvoorbeeld ook je sleutels en je pasjes.

 

Deze sport heupband is in meerdere maten te verkrijgen. Binnen deze maten is de band ook eenvoudig verstelbaar. Het is een universele sport heupband, naast de iPhone 6 passen hier ook andere telefoons in of gelijkmatige voorwerpen in.

Even geduld...