Iphone 7 Plus hoesjes - De Grootste Bescherming

Wil je jouw iPhone 7 plus optimaal beschermen? Een iPhone 7 plus hoesje kopen zorgt ervoor dat jouw telefoon vele malen beter beschermd is en een langere tijd meegaat.

Er is voldoende keuze uit verschillende soorten iPhone 7 hoesjes. Hieronder zie je de producten en onder de producten vind je meer informatie over de verschillende soorten iPhone 7 plus hoesjes.

4 Artikel(en)

per pagina

4 Artikel(en)

per pagina

iPhone 7 plus hoesje leer

Een leren hoesje is een stijlvol hoesje en zorgt ervoor dat jouw iPhone 7 plus er met een hoesje nog steeds prachtig uitziet. Bovendien biedt leer een uitstekende bescherming voor je iPhone.

 

Hoe weet je of dit iPhone 7 plus hoesje van het juiste leer is gemaakt? In ons assortiment hebben wij uitsluitend leren iPhone hoesjes waarvan wij overtuigd zijn van de juiste prijs-kwaliteitverhouding.

 

iPhone 7 plus hoesje transparant

Een iPhone 7 plus hoesje transparant is vaak een siliconen hoesje. Deze hoesjes zijn van sterk materiaal gemaakt, waardoor jouw iPhone 7 plus uitstekend wordt beschermd tegen vallen.

 

Door een transparant hoesje verlies je het mooie design van jouw iPhone 7 plus niet. Wil je toch een hoesje in een bepaalde kleur of met iets leuks erop, kijk dan tussen de iPhone 7 plus hoesjes hierboven.

 

iPhone 7 plus hoesje pasjes of flip over

Een flip over hoesje beschermt niet alleen de achterkant van jouw iPhone 7 plus, maar ook de voorkant. Bovendien beschikt de flap die over de voorkant van je telefoon gaat, vaak de mogelijkheid om pasjes in het hoesje te steken. Zo heb je niet alleen een goede bescherming voor je telefoon, maar tegelijkertijd ook je portemonnee op zak.

 

iPhone 7 plus hoesje goedkoop

Wil je een goedkoop iPhone 7 plus hoesje kopen? Wanneer wij een hoesje in de aanbieding hebben, staat deze hierboven tussen de andere hoesjes met de speciale prijs aangeboden.

Even geduld...