iPhone 7 Hoesjes - Voor Iedereen De Passende Bescherming

Ben je op zoek naar een iphone 7 hoesje, zodat ook jouw telefoon beschermd wordt? Een siliconen of leren hoesje, een doorzichtige of waar je jouw pasjes in bewaart, voor iedereen is er de passende bescherming.

Hieronder worden alle hoesjes uit ons assortiment weergegeven. Aan de linkerkant is het mogelijk om te filteren op de wensen die jij hebt voor jouw iPhone 7 hoesje. Onder onze producten vind je meer uitleg over de verschillende iPhone 7 hoesjes, met onder andere de volgende onderwerpen:

  • iPhone 7 hoesje leer
  • iPhone 7 hoesje siliconen
  • iPhone 7 flip cover
  • iPhone 7 wallet case

16 Artikel(en)

per pagina

16 Artikel(en)

per pagina

iPhone 7 hoesje leer - Stijlvol en beschermend

Een leren iPhone 7 hoesje is een stijlvol hoesje. Het leer biedt een unieke uitstraling voor jouw toestel. Een mooi iphone 7 hoesje zwart leer of een bruine, vaak met de mogelijkheid om je pasjes in het hoesje te bewaren.

 

Beschermend is de tweede grote eigenschap van deze hoesjes. Leer staat erom bekend dat het een uitstekende bescherming biedt voor jouw iPhone. Leer beschermt goed tegen een val, maar ook tegen slijten doordat leer vaak zelf slijtvast is.

 

Hoe weet je of dit iPhone 7 hoesje van het juiste leer is gemaakt? In ons assortiment hebben wij uitsluitend leren iPhone hoesjes waarvan wij overtuigd zijn van de prijs-kwaliteitverhouding.

 

iPhone 7 hoesje siliconen - Simpel en flexibel

Siliconen iPhone 7 hoesjes zijn gemaakt van sterk materiaal. Dit beschermt jouw telefoon, bijvoorbeeld tegen vallen en krassen. De kans dat je iPhone 7 kapot gaat is kleiner met een siliconen hoesje.

 

Dankzij een siliconen hoesje verlies je het mooie design van je iPhone 7 niet. Dit zijn namelijk vaak transparante iPhone hoesjes. Wil je een kleurtje of simpel zwart, er is van alles mogelijk met een siliconen hoesje.

 

iPhone 7 flip cover - Voor totale bescherming

Een iPhone 7 flip cover beschermt jouw telefoon niet alleen aan de achterkant, maar ook aan de voorkant. Daarom is jouw telefoon met een flip cover altijd een beetje extra beschermd tegenover hoesjes die dit niet hebben.

Even geduld...