iPhone 7 Screen Protector

Loop aanzienlijk minder risico op een kapot scherm en/of krassen door een iPhone 7 screen protector! Dankzij deze kleine, goedkope en eenvoudige accessoire blijft jouw iPhone langer mooi en gaat langer mee!

Hieronder zie je ons aanbod in iPhone 7 screenprotectors. Meer informatie over het soort screenprotector en het aanbrengen van de screenprotector vind je onder de producten.

1 Artikel(en)

per pagina

1 Artikel(en)

per pagina

iPhone 7 glazen screenprotector

De iPhone 7 glazen screenprotector is de uitstekende bescherming voor jouw iPhone. Deze screenprotector zorgt voor een kleinere kans op krassen en barsten in je scherm. Zo blijft je iPhone niet alleen langer mooi, maar gaat deze ook langer mee.

 

Deze screenprotector wordt ook wel de iPhone 7 tempered glass genoemd. Onze screenprotectors zijn gemaakt van dit tempered glass en deze term betekent dat dit glazen plaatje 5 keer sterker is dan normaal glas. Dus met een iPhone 7 screen protector glass is jouw iPhone nog beter beschermd.


Het aanbrengen van een iPhone 7 screen protector

Bij het aanbrengen van een iPhone 7 screenprotector glas is het van belang dat je dit in 1 keer zo goed mogelijk doet. Hierdoor ontstaat er de minste kans op stofjes onder de screenprotector.

 

Om dit zo goed mogelijk te doen, worden bij onze iPhone 7 screenprotectors een alcoholische schoonmaakdoek geleverd. Deze doek zorgt ervoor dat jouw scherm zo stofvrij als mogelijk is wanneer je de iPhone 7 screen protector aanbrengt.

 

Ook zit er een handige folie op de bovenkant van de iPhone 7 glazen screenprotector. Dit folie steekt aan de boven en onderkant een stukje uit, waardoor je de screenprotector makkelijk aanbrengt. Na het aanbrengen verwijder je de bovenste folie en dan is jouw iPhone beter beschermd.

Even geduld...