Sport Heupband of Sportarmband iPhone 7

Heb jij je iPhone nodig tijdens het sporten? Luister nu je favoriete sport muziek terwijl je iPhone 7 veilig in een sportband zit. Dankzij deze band hoef je jouw iPhone niet meer in je handen te houden tijdens het sporten of hem ergens weg te leggen waar je er minder zicht op hebt.

Voor de sportband iPhone 7 kies je bij ons uit twee varianten:

  • de sport heupband
  • de sportarmband iPhone 7

Hieronder worden deze producten weergegeven. Onder deze producten vind je meer informatie over de heupband, de sportarmband en de merken die wij in ons assortiment hebben.

3 Artikel(en)

per pagina

3 Artikel(en)

per pagina

Sportarmband iPhone 7 - Ideaal voor muziek tijdens het sporten

Met een sportarmband voor jouw iPhone 7 heb je jouw telefoon altijd binnen handbereik tijdens het sporten. Maar je hoeft hem niet de hele tijd vast te houden. Doordat de iPhone aan je arm bevestigd is, is deze ideaal voor het luisteren van muziek tijdens het sporten.

 

Bovendien is een sportarmband iPhone 7 ook ideaal wanneer je gaat hardlopen en je wilt onderweg de route in de gaten houden. Je ziet je scherm vanaf je arm en houdt zo in de gaten of je de juiste route aanhoudt.

 

In ons assortiment vind je twee verschillende soorten sportarmbanden iPhone 7. Namelijk een sportarmband waar je jouw iPhone in een hoesje steekt en een sportarmband waarbij je jouw iPhone op de armband klikt.


Een sport heupband voor de iPhone 7

Draag je jouw iPhone (en andere voorwerpen) tijdens het sporten liever om je heup? Dan is de sport heupband van ZAYO de ideale oplossing voor jou om je iPhone 7 mee te nemen tijdens het sporten. Deze sport heupband is verkrijgbaar in verschillende maten waardoor deze ook bij jou past.


ZAYO en Quad Lock

In ons assortiment vind je twee merken voor sportarmbanden en sport heupbanden, namelijk ZAYO en Quad Lock. Beide merken beschikken over uitstekende materialen en service.

 

Van het merk ZAYO hebben wij een sport heupband en een sportarmband voor de iPhone 7. In beide gevallen steek je jouw iPhone in een hoesje. Bovendien is het bij beide modellen mogelijk om nog extra kleine dingen mee te nemen, zoals je huissleutel.

 

Van het merk Quad Lock is er een universele sportarmband iPhone 7. Op deze armband klik je eenvoudig je iPhone vast. Dit is mogelijk door een speciaal telefoonhoesje (voor jouw iPhone 7) waarop het tweede onderdeel van het kliksysteem is gevestigd. Kies je voor deze optie en hou je ook van fietsen? Kijk dan eens naar de Quad Lock bike kit voor de iPhone 7.

Even geduld...