iPhone 5S Hoesjes & iPhone SE Hoesjes

Wil je ervoor zorgen dat jouw iPhone 5S/SE langer meegaat? Wil je ervoor zorgen dat er minder snel barsten en krassen in en op jouw iPhone komen? Kies dan een van de mooie iPhone 5s hoesjes of de iPhone SE hoesjes uit ons assortiment hieronder.

Onder onze producten vind je meer informatie over iPhone 5S hoesjes en iPhone SE hoesjes. Bijvoorbeeld over leren hoesjes, transparante hoesjes en flipcovers.

18 Artikel(en)

per pagina

18 Artikel(en)

per pagina

iPhone 5s hoesje leer / iPhone SE hoesje leer

Een leren iPhone hoesje staat bekend als een stijlvol product. Leer geeft een unieke en luxe uitstraling aan jouw iPhone. Leren hoesjes hebben vaak een strakke bruine of zwarte kleur en vaak is er de mogelijkheid om je pasjes in het hoesje te bewaren.

 

Beschermend is de tweede grote eigenschap van deze hoesjes. Leer staat erom bekend dat het een uitstekende bescherming biedt voor jouw iPhone SE/5S. Leer beschermt goed tegen een val, maar ook tegen slijten doordat leer vaak zelf slijtvast is. Hierdoor blijft het hoesje zelf ook langer mooi en stijlvol.

 

Hoe weet je of dit iPhone 5S hoesje of iPhone SE hoesje van het juiste leer is gemaakt? In ons assortiment hebben wij uitsluitend leren iPhone hoesjes waarvan wij overtuigd zijn van de prijs-kwaliteitverhouding.

 

iPhone 5s hoesje transparant / iPhone SE hoesje transparant

iPhone 5S hoesjes doorzichtig zijn vaak gemaakt van siliconen. Dit is een uitstekend en sterk materiaal voor een telefoonhoesje. Dankzij een iPhone SE hoesje transparant verlies je het mooie design van jouw mobiel niet. Wil je toch een mooie kleur? Dan is dit ook mogelijk.

 

iPhone 5S flip case / iPhone SE flip cover

Door te kiezen voor een flip cover, zorg je ervoor dat jouw telefoon niet alleen aan de achterkant beschermd wordt, maar ook aan de voorkant. De flip cover zorgt ervoor dat er minder snel krassen op of barsten in je scherm komen, zelfs wanneer je deze laat vallen.

 

Ook zijn deze cases vaak bookcases, dit betekent dat je jouw telefoon ook als een (kleine) portemonnee kunt gebruiken. Je kunt je pasjes in het hoesje bewaren en er is vaak ook de mogelijkheid om briefgeld of bonnetjes in te bewaren. Kijk hierboven voor iPhone 56 hoesjes bookcase of een iPhone SE bookcase.

Even geduld...