iPhone 5S Screenprotector & Screen Protector iPhone SE

Wil je het scherm van jouw iPhone 5S of iPhone SE optimaal beschermen? Zorg dan voor een iPhone 5s screenprotector of een iPhone SE screen protector. Dit beschermlaagje zorgt ervoor dat je minder snel krassen en barsten in je scherm hebt.

Hieronder zie je de verschillende screenprotectors die wij in ons assortiment hebben. Daaronder vind je meer informatie over wat tempered glass inhoudt en hoe je een screenprotector aanbrengt.

3 Artikel(en)

per pagina

3 Artikel(en)

per pagina

Tempered glass iPhone 5S / Tempered glass iPhone SE

Een glazen screenprotector is de uitstekende bescherming voor jouw iPhone 5S/SE. Deze screenprotector zorgt voor een kleinere kans op krassen en barsten in je scherm. Zo blijft je iPhone niet alleen langer mooi, maar gaat deze ook langer mee.

 

De glazen screenprotector wordt ook wel tempered glass genoemd. Onze screenprotectors zijn gemaakt van dit tempered glass en deze term betekent dat dit glazen plaatje 5 keer sterker is dan normaal glas. Wij beschikken zowel over tempered glass iPhone 5S als tempered glass iPhone SE.

 

Een screenprotector aanbrengen

Bij het aanbrengen van een iPhone 5s screenprotector is het van belang dat je dit in 1 keer zo goed mogelijk doet. Hierdoor ontstaat er de minste kans op stofjes onder de screenprotector.

 

Om dit zo goed mogelijk te doen, worden bij onze iPhone SE screen protectors een alcoholische schoonmaakdoek geleverd. Deze doek zorgt ervoor dat jouw scherm zo stofvrij als mogelijk is wanneer je de iPhone SE screen protector aanbrengt.

 

Ook zit er een handige folie op de bovenkant van de iPhone 5S screenprotector. Dit folie steekt aan de boven en onderkant een stukje uit, waardoor je de screenprotector makkelijk aanbrengt. Na het aanbrengen verwijder je de bovenste folie en dan is jouw iPhone beter beschermd.

Even geduld...