Sportband iPhone 5S & Sportband iPhone SE

Wil je graag sporten met jouw iPhone 5S of iPhone SE bij de hand? Dan hebben wij twee opties voor jou die dit mogelijk maken, namelijk een armband iPhone 5s/armband iPhone SE of een sport heupband voor jouw iPhone. Hieronder zie je de producten die dit mogelijk maken en onder deze producten vind je meer informatie.

4 Artikel(en)

per pagina

4 Artikel(en)

per pagina

Armband iPhone 5S / Armband iPhone SE

Ben je op zoek naar een sportband voor om je arm waarmee je jouw favoriete sport kunt uitoefenen? Hier hebben wij twee verschillende opties voor:

  • Quad Lock armband iPhone 5S/SE
  • Insteek armband iPhone SE/5S

De Quad Lock armband is een speciale armband die je met het Quad Lock systeem bevestigd. Door kliksysteem wat op de armband en een speciaal hoesje van Quad Lock zit, klik je jouw iPhone eenvoudig op de armband en begin je met sporten.

 

De tweede mogelijkheid is de meer bekende vorm van de sport armband iPhone 5S/SE. Dit is een sport armband iPhone SE/5S waarbij je jouw iPhone in het hoesje steekt.

 

Het voordeel van deze armband is dat je hierbij je telefoon nog kunt zien tijdens het sporten, bijvoorbeeld wanneer je muziek aan het luisteren bent. Met een armband iPhone 5S hardlopen zorgt er bovendien voor dat je jouw route in de gaten kunt houden en niet (snel) verdwaalt.

 

ZAYO sport heupband iPhone 5S/SE

Een andere mogelijkheid is je iPhone SE/5S meenemen in een sport heupband. Hierbij draag je jouw telefoon mee om je middel. Het voordeel aan deze sport heupband is dat je hierin meerdere vakken hebt en eenvoudiger andere attributen, zoals je sleutels en je pasjes meeneemt.

Even geduld...