Garantie beleid

De wettelijke garantie is van toepassing. Dat wil zeggen dat een product datgene moet doen wat je er als consument in alle redelijkheid van mag verwachten.

Wij doen altijd ons uiterste best om u de beste spullen te leveren, door verschillende checks en steekproeven (zie: keurmerken en certificeringen). In een enkel geval kan het zijn dat u toch een defect product ontvangt. Dit willen we zo snel mogelijk oplossen. E-Supply staat garant voor uw wettelijke rechten op een artikel conform de redelijkerwijs gewekte verwachtingen. De garantie kan per product verschillen, maar doorgaans wordt het afgehandeld middels vervanging, reparatie of terugbetaling. In sommige gevallen kunt u aanspraak maken op fabrieksgarantie. Voor meer informatie over dit en andere garantievragen kunt u terecht bij onze klantenservice op info[@]E-Supply.nl.

Oneigenlijk gebruik
De garantie op een product kan vervallen bij val-, stoot-, of waterschade. Dit geldt tevens als het defect binnen het verwachtingspatroon bij normaal gebruik van het artikel ligt. In deze gevallen kan er geen aanspraak gemaakt worden op kosteloos herstel of vervanging. Het vervolgproces omvangt een vrijblijvende prijsopgave voor herstel. Hier kunt u mee akkoord gaan of afzien van verdere afhandeling. Wanneer er voor gekozen wordt om af te zien van verdere afhandeling, kunnen we het artikel op uw kosten terugsturen of laten we het vernietigen.

 

 

Kwaliteits garantie

E-Supply.nl staat garant voor de beste kwaliteit! Wij voeren een zo goed mogelijke prijs - kwaliteit verhouding, u krijgt producten van top kwaliteit voor een betaalbare prijs. Naast de bekende merken die wij voeren bieden wij ook ons eigen huismerk. Door een selectie van deze producten garanderen wij dat dit top kwaliteit producten zijn.

 

 

Keurmerk

Thuiswinkel WaarborgE-Supply.nl is aangesloten bij het Thuiswinkel Waarborg. Dit is een onafhankelijke organisatie met een transparant keurmerk. E-Supply voldoet aan de gedragscode en biedt klanten de mogelijkheid om ervaringen te delen. Tevens is er de mogelijkheid om gebruik te maken van de onafhankelijke geschillencommissie voor het oplossen van een probleem. Het Thuiswinkel Waarborg biedt een dubbele zekerheid bij uw online aankopen.

 

 

Afkomst producten

E-Supply.nl maakt gebruik van verschillende kanalen voor de inkoop van producten. Door samen te werken met nationale en international leveranciers kunnen wij een breed assortiment aanbieden. Door de jaren heen is onze relatie met leveranciers gegroeid. Mede door dit kunnen wij snellere levertijden garanderen en de nieuwste producten aan bieden.

 

 

Exclusieve collectie

E-Supply.nl heeft in het assortiment diverse exclusieve producten welke uniek zijn op de markt. In tegenstelling tot andere webshops blijven wij het productassortiment ontwikkelen en zorgen wij ervoor uniek te zijn in de markt.

 

Terug naar de klantenservice overzicht pagina

Even geduld...