Fietshouders

Wanneer je op de fiets zit wil je graag de rit bijhouden of makkelijk de route volgen welke je ‘s ochtends uitgestippeld had. Dan is het wel fijn om een goede fietshouder op je stuur te hebben die je de hele dag mee kunt nemen. De bike kit van Quadlock is de perfecte fietshouder waarmee je de smartphone eenvoudig vast klikt en weer los maakt.

7 Artikel(en)

per pagina

7 Artikel(en)

per pagina

Quad Lock Bike Kit

Elke Bike Kit bestaat uit een Case, Bike Mount Pro en Poncho (behalve de Quad Lock Bike kit universeel). De Bike Mount pro zorgt voor een tweevoudige vergrendeling waardoor je de smarthpone uiterst stabiel kunt monteren op fiets of motor. Plaats je scherm verticaal of horizontaal, wat je het liefst hebt. Montage op het stuurpen is mogelijk binnen de range van minimaal 25mm tot maximaal 40mm. Het Twist, Lock en Go systeem zorgt ervoor dat je je smartphone eenvoudig en snel vast kunt zetten of lost klikt.

Bekijk hierboven de Bike Kits van Quadlock van onder andere:

Heb je een andere type smartphone? Bekijk dan de bike kit universeel:

Quad Lock is zo ontworpen dat je de smartphone kunt bedienen vanuit de houder. Het idee / unieke systeem is ontstaan uit eigen behoefte van de makers, er is immers geen andere houder die zo stevig vast zit als dit speciale systeem. Wij volgen dit merk sinds het Kickstarter project en voeren het inmiddels een aantal jaar. Inmiddels heeft Quad Lock een goede naam opgebouwd en is het een waar A-merk geworden en een blijver in de wielerindustrie. 

 

Quad Lock Motor

Het Quad Lock systeem is ook geschikt voor montage op een motorstuur. De smartphone blijft stevig op z’n plek zitten en is naar wens in te stellen, verticaal of horizontaal. Hierna kun je de GPS functie van je smartphone gebruiken om zo eenvoudig te navigeren tijdens het motor rijden. Wanneer het gaat regenen kun je de poncho om de iPhone sluiten en ervoor zorgen dat deze droog over komt.


Quad Lock Motor

Montage Quad Lock op motor

Even geduld...