Ruilen & Retourneren

Het kan natuurlijk wel eens voorkomen dat je een product om een of ander reden wilt retourneren. Dit kan bij E-Supply binnen 14 dagen na ontvangst. Je hebt vervolgens nog eens 14 dagen de tijd om jouw pakketje terug te sturen. Om alles in goede banen te leiden zijn er enkele simpele procedures.

Wij verkopen niet via MARKTPLAATS, dit is een ander bedrijf!

Aanmelden voor gratis retourzending
Bestelling geplaatst maar toch niet tevreden?

    1. Neem eerst contact met ons op via de e-mail
    2. Vul uw bestelnummer en e-mail adres in waarmee bestelling is geplaatst
    3. Geef hierbij aan wat de reden van retour is

- Defect
- Niet naar verwachting
- Verkeerd artikel ontvangen
- Anders (met toelichting)

    1. Uw aanvraag zal binnen 3 werkdagen in behandeling genomen worden
    2. Nadat uw aanvraag is goedgekeurd ontvangt een e-mail met daarin een verzend-etiket en alle informatie over hoe u het pakketje gratis kunt retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de webshop geretourneerd worden. Bij gebruikerssporen, ontbrekende onderdelen of accessoires en beschadigde (geopende) verpakkingen heeft u geen recht meer op restitutie van het volledige aankoopbedrag. Mocht achteraf blijken dat een product geretourneerd is, waarbij het product beschadigd is door gebruik, kunnen wij kosten in rekening brengen. Het is mogelijk dat deze kosten gelijk zijn aan het aankoopbedrag. Retourneren op eigen initiatief kunnen wij achteraf niet vergoeden.

 

 

Hoe kan ik retourneren?

U kunt uw product retourneren met onderstaand RMA formulier. Onvolledige geretourneerde producten en retourzendingen zonder RMA formulieren kunnen zorgen voor een vertraging in de behandeling. Stuur ook altijd een e-mail waarin u aangeeft dat u een product gaat retourneren, zodat wij uw retour kunnen voorbereiden

 Download het RMA formulier (112kb)

U kunt ook gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping om aan ons kenbaar te maken dat u van de aankoop afziet. Gebruik van dit formulier is echter niet verplicht.

U kunt uw retourzending richten aan:

Active Ants
t.a.v. Retour Flex Media Concepts
Zeelandhaven 6
3433 PL NIEUWEGEIN
Nederland

Voor een goede afhandeling van uw klacht dient u de met uw bestelling geleverde pakbon mee te sturen. Wij vragen u vrijblijvend een reden van retour in te vullen, zo kunnen wij onszelf innoveren en de kwaliteit van de producten waar mogelijk verbeteren.

 

 

Kosten bij retourneren

Indien u verkeerde of defecte goederen heeft ontvangen die niet door u besteld zijn zorgen we voor een correcte afhandeling en zullen de verzendkosten voor onze rekening zijn. Neem in dit geval contact met ons op middels het contactformulier.


U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen

 

 

Terugbetaling

Indien je kenbaar hebt gemaakt het aankoopbedrag gecrediteerd te willen hebben, zal dit zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen na deze melding, worden teruggestort op jouw rekening.

 

Terug naar de klantenservice overzicht pagina

Even geduld...