Yi 4K Action Camera 2

Xiamo Yi 4K Action Camera 2

De nieuwste camera van Yi is weer uit: de Xiaomi Yi 4K Actioncamera 2. Dit is zonder meer een ware GoPro killer! Opnemen in 4K is nu de standaard geworden, de hoogste kwaliteitsnorm.

In vergelijking met de vorige versie is de Yi 4K Actioncamera 2 een stuk beter geworden. Zo heeft hij nu een beeldscherm met touchscreen aan de achterkant. Hiermee kun je het beeld wat je filmt zien en direct de instellingen aanpassen.

Vind meer informatie over deze Xiaomi Yi action camera 2 na de producten hieronder

6 Artikel(en)

per pagina

6 Artikel(en)

per pagina

De opvolger van de Yi action camera

De kwaliteit van filmen is nog beter geworden. Er zijn extra functies aan de camera toegevoegd, naast foto’s en video’s kun je nu ook makkelijk je eigen timelapses maken, foto’s timen en foto’s in burst modus schieten. Op het gebied van filmen kun je nu ook slow motion filmpjes maken. Het filmmateriaal is dan 8 keer langzamer dan normaal, de kwaliteit wordt behouden (normaal HD).

 

Xiaomi Yi 4k action camera kopen

Wij waren al groot fan de eerste generatie van de Yi action camera. Vandaar dat wij nu ook de opvolger hiervan in ons assortiment hebben. Deze Yi 4K camera is een action camera die meedoet in het hogere segment. Waarom zou je de 4K Yi Camera bij ons kopen?

  • Officiële Internationale versie
  • Accessoires voor Yi Camera’s
  • Originele waterdichte behuizing
  • 2 jaar fabrieksgarantie

 

Xiaomi Yi 4k accessoires

Om de werking van de Yi action camera 2 te optimaliseren, hebben wij een aantal accessoires in ons assortiment. Deze accessoires maken het gebruik eenvoudiger, bieden meer mogelijkheden en/of beschermen de actiecamera. Bijvoorbeeld de volgende accessoires:

  • Selfie stick
  • Standaard
  • Waterdichte behuizing

 

Xiamo Yi 4K action camera review

De 4K camera is beschikbaar in 3 verschillende kleuren. Door middel van het touchscreen kun je eenvoudig de camera bedienen. Nu kun je eenvoudig je avonturen filmen in 4K-beeldkwaliteit, terwijl de ingebouwde beeldstabilisatie voor vloeiende, trillingsvrije beelden zorgt.

Even geduld...