Yi Action Camera

Yi Action camera - Om alle actie vast te leggen

De yi action camera is de eerste action camera die op de markt gebracht is door Xiaoyi, dochterbedrijf van Xiaomi. Deze camera lijkt veel op de GoPro en heeft er qua functies ook veel van weg. Met deze camera leg je de actie vast op elk moment.

Hieronder is het mogelijk om op het product te klikken en hier specifieke informatie over te lezen. Meer informatie is ook te vinden onder het product.

3 Artikel(en)

per pagina

3 Artikel(en)

per pagina

Yi action camera kopen

Wil je een Yi action camera kopen? Deze action camera lijkt veel op de GoPro, maar er is 1 groot verschil tussen deze twee camera’s en dat is de prijs. De YI action camera is een stuk goedkoper!

 

Klik hierboven op de Yi action camera om deze te kopen en meer te lezen over dit specifieke product. Door bij ons de Yi action camera te kopen, profiteer je van de volgende voordelen:

  • Voor 23:00 besteld = Morgen in huis
  • NIet goed, geld terug (14 dagen bedenktijd)
  • Afrekenen zonder account
  • Eerst kijken, dan kopen (Afterpay)
  • Keuze uit vele betaalmogelijkheden
  • Unieke inpak foto, waardoor je de bestelling beter volgt

 

De speciale Yi action camera specificaties

Deze Yi action camera heeft een 16MP camera en biedt de mogelijkheid om in 2K-kwaliteit te filmen. Je kunt zelf extra opslag of meer opslag toevoegen, door middel van een microSD kaartje. De bestanden zijn van de camera af te halen met een micro usb kabel, dit is ook een mogelijkheid om de camera op te laden.

 

Ook is het mogelijk om de action camera te verbinden met je telefoon door middel van wifi. Deze wifi is standaard ingebouwd in de Yi action camera, waarmee je verbindt met een Yi Action App op je telefoon.

 

Yi action camera accessoires

Om jouw Yi action camera optimaal te gebruiken, zijn er vele accessoires die vele extra’s bieden. Dit is bijvoorbeeld een waterdichte behuizing, waardoor je ook jouw water(sport) actie vastlegt. Ook is het mogelijk om de camera op een statief te schroeven.

Even geduld...