• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Business to business

Business to business

Wanneer u een zakelijke bestelling plaatst, kunt u uw bedrijfsnaam invoeren in het bestelproces. Wij sturen u een factuur op naam van uw organisatie. Uiteraard wordt de BTW op de factuur uitgesplitst.

Ander afleveradres?
Moet de zending op een ander adres geleverd worden dan op het adres van uw kantoor? Geef dan in het bestelproces het correcte afleveradres aan. 

Bestellen op rekening
Voor bedrijven is het mogelijk om te bestellen op factuur. Er zijn geen extra kosten voor een bestelling 'op rekening' en de betalingstermijn bedraagt 14 dagen. Indien uw bedrijfsbeleid dit niet toe staat dan willen wij u verzoeken contact op te nemen met onze klantenservice op nummer: 085-2012 603

Intracommunautaire levering 
Bij een zakelijke bestelling vanuit Europa met een geldig BTW nummer kunnen wij uw bestelling leveren zonder BTW. Dit is alleen mogelijk als u contact met ons opneemt voor het plaatsen van de bestelling. Achteraf kunnen wij geen BTW betalingen retourneren.  

 

Andere wensen?

Heeft u producten gezien op onze webshop en heeft u hier speciale vragen over? Zoals het verwerken van uw bedrijfslogo, korting op grote(re) afnames, etc?

Wij bieden u interessante kortingen op grotere aantallen, maar kunnen producten ook specifiek op uw wens ontwikkeld worden. Een kleine indruk van de mogelijkheden bij ons:

- Opdruk van bedrijfslogo op producten
- Unieke en leuke producten voor relatiegeschenken, beurzen of kerstpakketten. 
Terug naar de klantenservice overzicht pagina