• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Ruilen & retourneren

Ruilen & retourneren

Ben je niet tevreden over jouw product? Dat kan gebeuren, maar is uiteraard geen probleem. Je kunt je aankoop altijd kosteloos ruilen of retourneren. 

Zoals bepaald in de wet 'kopen op afstand' heb je het recht om jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.

Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele nieuwstaat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht achteraf blijken dat een product geretourneerd is, waarbij het product beschadigd is door gebruik, kunnen wij kosten in rekening brengen.

Hoe kan ik retourneren?

Indien u een product wilt retourneren dan kan je contact met ons opnemen per email. Deze contactgegevens zijn hier te vinden, en staan ook in uw order e-mail. 

U kunt ook gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping om aan ons kenbaar te maken dat u van de aankoop afziet. Gebruik van dit formulier is echter niet verplicht.

Na ontvangst van de retouraanvraag zullen we deze in behandeling nemen en een PostNL verzendlabel toesturen voor de retourzending van je aankoop. Met dit label kan je de retourzending kosteloos aanbieden aan PostNL. Uiteraard kan je de producten ook via een andere vervoerder retourneren naar het volgende adres: 

Flex Media Concepts
T.a.v. Retouren E-Supply
Statensingel 28
2805 BE Gouda

De directe kosten voor het terugsturen zijn dan wel voor jouw eigen rekening.

Kosten bij retourneren

De volledige retourkosten zullen voor onze rekening zijn indien je de retour eerst bij ons aanmeldt zoals hierboven omschreven en vervolgens gebruikmaakt van het toegestuurde PostNL verzendlabel. Uiteraard kan je de producten ook via een andere vervoerder of zonder voorafgaande mededeling retourneren. De directe kosten voor het terugsturen zijn dan wel voor jouw eigen rekening.

Je bent alleen aansprakelijk voor een eventuele waardevermindering van de goederen die het gevolg zijn van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Terugbetaling

Indien je kenbaar hebt gemaakt het aankoopbedrag gecrediteerd te willen hebben, zal dit (inclusief eventuele standaard verzendkosten voor de heenzending) zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen na deze melding, worden teruggestort op jouw rekening.

Terug naar de klantenservice overzicht pagina